broekstaclerun! Doe mee!

Een gezellig en sportief evenement voor iedereen op zondag 1 oktober 2023. De Broekstaclerun is een boscross, mudrun en obstaclerun in één, maar uiteraard wel op z'n Broeklands georganiseerd. 

Zowel voor de sportievelingen als voor degene die niet getraind zijn. Je doet er dan gewoon een stukje langer over! Onderweg is er van allerlei leuks te zien. Dus doe mee! 

Nieuws


Terug naar overzicht

27-06-2023

BROEKSTACLERUN: 3e editie!

In een eerdere editie van de BIB hebben we al aangekondigd dat er ook dit jaar weer een echte Broekstaclerun wordt georganiseerd. En wel op 1 oktober, dus de zondag vóór Broekelo. Ook dit jaar hopen we weer op een editie met een bult gezelligheid, sportiviteit en smerigheid (en goed weer).

Inmiddels zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. Het parcours is inmiddels definitief en voor dit jaar betekent dat er 3 afstanden zijn:
* "een Stukkie minder" (kidsrun), ongeveer 2,5 km
* "een Stukkie", ongeveer 5 km
* "een Stukkie meer", ongeveer 10 km

We starten op 1 oktober rond 11 uur met de eerste groep en afhankelijk van het aantal deelnemers start de laatste groep om 15 uur. Doe jij ook mee? Je kunt ook dit jaar mee doen met je team, vriendinnetje, buurman of moeder! Geef dezelfde teamnaam op en jullie worden gegarandeerd in dezelfde startgroep geplaatst.

Wil jij ons ook deze editie helpen? Meld je aan als vrijwilliger!
We zoeken verschillende vrijwilligers voor die dag, denk aan verkeersregelaars, maar ook mensen die bij specifieke hindernissen willen staan, bij het secretariaat waar deelnemers zich kunnen melden en nog op een aantal andere plekken. Wil jij ons helpen en ervoor zorgen dat dit weer net zo’n leuke editie wordt als vorig jaar? Stuur een mail naar broekstaclerun@gmail.com of neem contact op met Elise (06-53544146). Alle vrijwilligers die vorig jaar geholpen hebben, worden binnenkort persoonlijk benaderd met de vraag of ze weer willen helpen!Terug naar overzicht